Beautiful brunette girl with a golden brooch in a dark suit doing a photoshooting

Kao sjajne zvijezde s ljetnog neba: nova kolekcija broševa

Nova kolekcija broševa vraća se pod svjetla reflektora kao sjajni detalji svih modnih kombinacija.

Sjajni broševi vraćaju se u modu

Broševi se oduvijek nose kao dodatci na sakoima povodom svečanih prilika i nisu izrazito popularni među mladima. Često kao da zaboravljamo kako sve možemo kombinirati i gdje sve možemo pričvrstiti broš. U veljači ove godine,  Vogue je objavio članak u kojem se navode razne mogućnosti nošenja broševa. Osim na prsa, jesi li ga ikad pokušala staviti na tkaninu kopče za kosu ili na baršunasti choker? Lifestyle blog The Dukes Avenue donosi također neke savjete. Manji broš plijeni pozornost pričvrstiš li ga na ovratnik košulje ili haljine, a veći na pojas – kako bi naglasila struk.

Četiri sjajna broša

Sada kada si dobila niz raznih ideja gdje sve možeš pričvrstiti broš, odaberi jedan od četiri sjajna broša koje potpisuje Crystal Vision. Ova kolekcija broševa presijavat će se tijekom ljetnih zalazaka sunca, najavljujući blistav početak nezaboravnog izlaska.

Broš Vatromet

Inovativni dizajn broša Vatromet istovremeno podsjeća i na neobični ljetni cvjetić. Okićen je zlatnim i plavim nijansama, a u sredini ga krasi svjetloplavi kristal. Pričvrsti ga na crni baršun na poprsju, chokeru ili pojasu i gledaj kako se tvoja odjeća pretvara u najzvjezdanije noćno nebo.

Broš Lopoč

Broš Lopoč posebno će se svidjeti ljubiteljicama likovne umjetnosti, koje dobro znaju da je upravo ovaj cvijet činio glavni motiv impresionističke serije slika glasovitog Claudea Moneta. Zlatne se latice presijavaju malim srebrnastim kružićima i tako tvore specifičnu teksturu, a u sredini, tamo gdje je tučak lopoča, latice se nježno obavijaju oko labuđe bijelog bisera. Željela ga nositi uz odgovarajući cvjetni print ili uz  elegantne jednobojne kombinacije, tvoj će outfit upotpuniti tračkom meditativnih vrtnih oaza za kojima žuđamo ljeti.

Broš cvijet

Cvjetni broš nešto je drugačijeg dizajna, s kristalima u više nježnih, šarenih boja i svjetlonarančastim tučkom u sredini. Posebnu profinjenost i dojam izduženosti daje mu dugački cvjetni lap koji se proteže od sredine prema dolje, preko jedne savijene donje latice. Osim što ga možeš pretvoriti u neizostavan dio svojih kombinacija,  poslužit će kao savršen poklon ljubiteljicama šarenih uzoraka, raskošnih buketa, cvjetnih vijenaca u kosi te flore i faune općenito.

Broš paun

Za kraj iz naše kolekcije broševa predstavljamo ekscentričnog pauna za one koji se ne boje pokazati svoju osobnost. Paun se često povezuje s karakteristikama poput nadmenosti i bahatosti, paun se smatra i simbolom bogatstva, ljepote i sreće. Ovaj model dobiva dašak modernog i asimetričnog izgleda jer ga krase dugačke i šarene linije perja u nejednakim duljinama. Dopusti ovom kristalnom paunu da se šepuri na tvojim odjevnim favoritima iz ormara!

Ovi će broševi i tijekom jeseni i zime isijavati energijom rascvjetanih ljetnih večeri, bilo tropskih, bilo kontinentalnih. Nosi ih kao statement, kao utjelovljenje svog snažnog stava, kao svoju sretnu zvijezdu. Ne boj se zablistati!

Potražite inspiraciju za savršen izgled na elysees.com.hr!

Podijelite ovu objavu

has been added to your cart.
Plaćanje