Dostava i isporuka

Prodavatelj dostavu robe šalje dostavnom službom GLS koja nije u organizaciji prodavatelja. Kupac sam može kontaktirati prodavatelja ukoliko želi da se dostava i isporuka organiziraju na drugačiji način.

Rok isporuke: 3 do 5 radnih dana.

Kupac od kurirske službe GLS na dan dostave prima obavijest putem SMS-a i e-mail adrese o trosatnom vremenskom intervalu za očekivano vrijeme dostave. Primatelj može odabrati jednu od 3 mogućnosti ponovne dostave. To su dostava na novu adresu, dostava u drugo vrijeme ili osobno preuzimanje u GLS depou te postoji mogućnost do 3 pokušaja isporuke paketa.

Kupac je dužan nakon isteka roka od 2 (dva) dana, od termina najavljene isporuke, obavijestiti prodavatelja o neisporuci pošiljke – robe. Pritom prodavatelj treba utvrditi razlog i poduzeti radnje u otklanjanju greške u isporuci.

Ukoliko kupac (ili primatelj naveden u narudžbi) ne želi preuzeti pošiljku od dostavljača, pošiljku je dužan vratiti Prodavatelju uz podmirenje troškova povrata.

Dostava je besplatna na području Republike Hrvatske za narudžbe veće od 60,00 € (452,07 kn).

Trošak dostave obračunava se prema cjeniku dostavne službe koja nije u organizaciji Prodavatelja.

Fiksni trošak dostave za područje Republike Hrvatske iznosi 7,00 € ( prema tečaju konverzije 7,53450kn, 52,74kn). Obračunava se prilikom formiranja narudžbe u internet trgovini crystalvision.hr.

Troškovi dostave za zemlje EU, u kojima Prodavatelj vrši prodaju svojih proizvoda putem internet trgovine, obračunat će se prema fiksnom trošku od 25 € ( prema tečaju konvezije 7,53450kn, 188,36kn).

Trošak dostave za zemlje izvan EU, u kojima Prodavatelj vrši prodaju svojih proizvoda putem internet trgovine, obračunat će se prema fiksnom trošku od 40 € ( prema tečaju konverzije 7,53450kn, 301,38kn). Iznos ne uključuje carinske troškove i ostale pristojbe propisane zakonom pojedine države.

Adresa elektroničke pošte: crystalvision@detempore.hr