Veleprodaja nakita i modnih dodataka

Veleprodaja nakita i modnih dodataka za različite kanale prodaje oduševit će Vas izborom i povoljnom cijenom. Veleprodaju nakita od kristala započeli smo s jedinstvenom misijom, da isporučujemo modni nakit visoke  kvalitete kristala i jedinstvenog stila.

Kako bismo uštedjeli vrijeme i novac onima koji žele ostati konkurentni na današnjem zahtjevnom tržištu,  ističemo se  na veleprodajnom tržištu nakita sa samostalnom proizvodnjom izvrsnim cijenama.

Veleprodaja nakita može biti ponuđena kao smostalni brand Crystal Vision uz zadovoljavanje određenih uvijeta koje postavljaju pravila zaštite i upravljanja brendom.

Obzirom na samostalnu proizvodnju u mogućnosti smo proizvoditi nakit prema potrebama i zahtjevima kupaca bilo da trebate nakit za daljnju prodaju ili gotovi proizvod uz personaliziranu ambalažu i pakiranje.

Uz svjetki poznati kristal koristimo metale vrhunske kvalitete koji  zadovoljavaju sve  standarde europske unije.

Naši proizvodi izrađeni su od zdravstveno sigurnosnih materijala koji udovoljavaju standardima EU:

Koncentracija olova u metalu

Uredba Komisije (EU) br. 836/2012 od 18. rujna 2012. o izmjeni Priloga XVII. Uredbi (EZ) br. 1907/2006 Europskog parlamenta i Vijeća o registraciji, procjeni, odobrenju i ograničavanju kemikalija (REACH) u pogledu  olova -dodatak XVII – dio 63. Olovo

Stopa oslobađanja nikla

Uredba Komisije (EZ) br. 552/2009 od 22. lipnja 2009. o izmjeni Uredbe (EZ) br. 1907/2006 Europskog parlamenta i Vijeća o registraciji, procjeni, odobrenju i ograničavanju kemikalija (REACH) u pogledu Priloga XVII – dio 27. Nikal

Koncentracija kadmija u metalu

Uredba Komisije (EU) br. 494/2011 od 20. svibnja 2011. o izmjeni Uredbe (EZ) br. 1907/2006 Europskog parlamenta i Vijeća o registraciji, procjeni, odobrenju i ograničavanju kemikalija (REACH) u vezi s Prilogom XVII (Kadmij) ) -dodatak XVII – 23. dio

Koristimo razne vrste galvanskih oplata. Možete birati između standardnih oplata, antiknih obloga ili plemenitih metala poput rodija, rutenija, ružičastog zlata, zlata od 24 karata. Za proizvode koji su u stalnom kontaktu s kožom koriste se kao standardne završne obrade bez nikla ili 925 srebra.

Idealan smo izbor za sve partnere koji svoju ponudu žele upotpuniti modnim nakitom visoke kvalitete i jedistvenog dizajna Europske kvalitete i prepoznatljivog sjaja kristala koji je baza svakog našeg proizvoda.