Filter

Narukvice od kristala idealne su za svaku priliku. Istražite Crystal Vision kolekciju narukvica i pronađite savršeni dodatak koji će upotpuniti Vaš izgled!

Od ”bangle” narukvica u zlatnoj, srebrnoj ili u boji rozog zlata, do metalnih i narukvica na vezici s kristalom, izaberite onu koja najbolje odgovara Vašoj osobnosti i stilu! Kombinirajte Vaše narukvice u jednom tonu ili ih pomiješajte i uskladite sa svakodnevnim modnim kombinacijama.

Elegantno? Svakodnevno? Može oboje!

Za elegantne modne kombinacije odaberite Crystal Vision narukvice ”Aura”, ”Faster” ili ”Lotus”. Ukoliko želite dodati dozu šarma Vašem svakodnevnom izgledu, kombinirajte nekoliko bangle narukvica od kristala zajedno! Odaberite boju koja vam najviše odgovara uz modne kombinacije – zlatna, srebrna ili boja rozog zlata i nosite ih sve odjednom. Kombinirajte narukvicu ”Chain” i ”Cupid” ako ste ljubitelj nakita u boji rozog zlata. Ako ipak volite jednostavnije modele, nosite zajedno narukvice ”Hearts” i ”Verso”.

Kao idealan poklon sebi ili najboljoj prijateljici, odaberite Crystal Vision narukvice na vezici! Odaberite najdražu boju i motiv i kombinirajte ih nekoliko ili poklonite kao znak pažnje dragoj osobi! Nosite zajedno narukvicu ”Scarab” i ”Star” ili  ”Blossom’‘ i ”Love” i dodajte notu razigranosti svakom vašem izgledu.
Kristal kao poklon od srca
Jedna od ljepših činjenica vezanih uz darivanje narukvice dragoj osobi je da tada narukvica služi kao simbol koji predstavlja Vaš odnos s voljenom osobom. Nakon što se narukvica stavi na zapešće, tada predstavlja beskonačan ciklus odnosa koji imate sa dragom osobom.

Eksperimentirajte sa svojim stylingom i nosite Crystal Vision narukvice od kristala same ili ih kombinirajte s modelom iz iste kolekcije ili u istoj boji. Kombinacija ima pregršt, a na Vama je samo da odaberete koja Vam najviše odgovara. S prekrasnim, minimalističkim i elegantnim dizajnom upotpunjenim kristalima, Crystal Vision narukvice dodat će dozu sjaja svakom Vašem trenutku!

Od raznih motiva ukrašenih kristalima, do dizajna i boja, dozom sjaja upotpunite svaki Vaš izgled. Narukvice s kristalima idealne su kao poklon voljenoj osobi koja je ljubitelj nakita, a one najljepše potražite u Crystal Vision kolekciji.