Filter

Kutije za nakit neizostavan su dio procesa čuvanja i održavanja nakita za sve pojedince koji vole i cijene svoj nakit.

Ideja o Stackers kutijama za nakit razvila se prije 10 godina kao odgovor na ljubav prema organiziranju stvari. Želja je mnogih da svaka stvarčica ima svoje odgovarajuće i za nju predviđeno mjesto.

Mjesto za svaku narukvicu i naušnicu (u paru!)

Osnovna ideja Stackers kutija je organizacija i sortiranje nakita. Asortiman se vrlo brzo proširio i na ostale vrste kutija koje za cilj imaju organizaciju. Tako pregledom proizvoda možete pronaći razne veličine, oblike i boje kutija za nakit.

Ono što Stackers kutije za nakit čini posebnima je mogućnost odabira kutije po želji pojedinca, odnosno ovisno o veličini kolekcije Vašeg nakita.

Ukoliko posjedujete više komada prstenja, za Vas će savršen odabir uz baznu, Classic kutiju biti i Kutija za nakit – Classic Lidded Glass.

Ako ste ipak pozamašni kolekcionar nakita, samo je jedan odabir ispravan za vas, a to su Stackers Supersize kutije.

Za sve koji nakit pospremaju male kutijice koje ne zauzimaju puno prostora – počastite se Stackers Mini kutijama za nakit. Vaš najdraži lančić neće se zapetljati, a prstenje i naušnice ćete imati uparene, pregledne i na jednom mjestu!

Predivnog, luksuznog i šarmantnog dizajna u raznim bojama, ove kutije za nakit odlične su i kao ideja za poklon dragoj osobi!

Ugled koji jamči kvalitetu

Matična tvrtka pod kojom se nalazi Stackers, sa središtem u Londonu posluje još od davne 1922. godine. S godinama dolazi i jedinstvena povijesna priča koja je započela proizvodnjom i prodajom satova. Jedan od njih see pronašao i na ruci princeze Diane!

Kao globalni brend, Stackers danas posluje u preko 40 država svijeta, ostvarujući mogućnosti raznih suradnji sa iznimnim brendovima, časopisima i utjecajnim ljudima.

Pa su tako Stackers proizvodi omiljeni i kod globalno poznatih ljudi i emisija. Samo neki od njih su Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Marie Kondo, The Home Edit i Mrs. Hinch Home.