Neka naušnice od kristala postanu nezaobilazan dio Vaše modne kombinacije. Naušnice od kristala su izvrstan izbor ako želite poboljšati svoj izgled jednostavnim, ali i sofisticiranim dodacima. Bogata tekstura i detalji će Vašu upotpuniti Vašu kombinaciju raskošom i glamurom. Možete ih nositi u bilo kojoj prilici, zbog čega su nezaobilazan komad u Vašoj kolekciji nakita. Ženstvene, unikatne i drugačije Crystal Vision naušnice će naglasiti Vašu osobnost. Osvježavaju svaku odjevnu kombinaciju – elegantnu, business ili casual.

Filter

Moj stil, moj izbor!

U moru modela, veličina i boja, na Vama je da izaberete one koje će najbolje predstaviti Vaš stil. Ako volite suptilnije modele, jednostavnijeg dizajna koje ćete imati priliku nositi na svaku modnu kombinaciju, Crystal Vision naušnice ”Bella” su savršen odabir za Vas!

Klasičnijim modelima poput naušnica ”Mirage” i ”Graphic” naglasit ćete svoju eleganciju i ženstvenost. Zaželite li osigurati nakit za svaku priliku, u kolekciji ”Queen” pronaći ćete setove nakita u boji kristala koja najbolje odgovara Vašoj osobnosti!

Za svečanije prilike poput vjenčanja, naušnice ”Hoop Pearl” i ”Fantasy” savršeno će naglasiti simboličnost i ljepotu tog dana. Oba modela predstavljaju vrlo profinjenu kombinaciju bisera i kristala koji zajedno čine elegantnu cjelinu. Savršen su odabir za Vas ili kao poklon budućoj mladenki, kako bi blistali na taj poseban dan.

Ukoliko ipak više volite ”street style” i pratite trendove, sigurno znate da su najpopularniji model naušnica ove sezone veliki ringovi. Kako bi dodatno naglasili posebnost Vašeg stila, Crystal Vision naušnice ”Delta” i ”Princess CRY” dodatno će naglasiti sve tamnije modne kombinacije. Svakako, bijeli kristal najbolje dolazi do izražaja na tamnijim podlogama. Ako pak više volite nositi svijetle modne kombinacije, u tom su slučaju zlatni ringovi s crnim kristalima (Crystal Vision naušnice ”Princess JET”) pun pogodak za Vas!