Filter

Ogrlice i privjesci od kristala dizajnirani su da upotpune baš svaki izgled i stoga zaslužuju posebno mjesto u svijetu nakita. Privjesci od kristala mogu se nazvati ”neovisnim” elementom u svijetu mode. Za razliku od ogrlica, ne moraju se nužno slagati sa ostalim nakitom kojeg nosite (npr. narukvicom ili naušnicama).  Štoviše, ova vrsta nakita prekrasan je izbor i za poklon, ali trebate znati koji stil preferira osoba kojoj kupujete.

Kao svakodnevni modni detalj Crystal Vision ogrlice i privjesci od kristala (lančići) uklopit će se u svaki styling. Bilo da ste skloni svjetlucavim privjescima ili pak decentnijim motivima, u našoj ponudi ćete pronaći baš onaj pravi! Predivni privjesci od kristala sa raznim motivima i u različitim bojama postat će omiljen detalj u vašim modnim kombinacijama.

Kako uklopiti ogrlicu u izgled?

Crystal Vision ogrlice od kristala idealne su za sve one koji vole tradicionalni nakit. Kombinacija kristala i bisera je vječan klasik u svijetu mode. Sigurno nećete pogriješiti ako se odlučite na kombinaciju male crne haljine i Crystal Vision ogrlice ”Delite” ili ”Luxury”. Ako se ipak odlučite za lančić koji naglašavaju otmjenost, za Vas imamo Crystal Vision lančiće ”Queen”, ”Scarlet”, ”Spalato” i ”Lima”.

Ako volite eksperimentirati s nakitom i nositi ga u raznim bojama i oblicima, lančići ”Growing Crystals”, ”Galactic” i ”Earth” su idealan izbor za sve ljubitelje apstrakcije!

Za one koji vole romantične i nježne motive, lančići ”Lovely”, ”For you”, ”Blossom” i ”Shell” bit će divan odabir za sve koji  žele osjećati voljeno i posebno svaki dan!

Dobro je poznato da motivi krugova na nakitu i modnim dodacima donose sreću, pa što drugo odabrati voljenoj osobi kao poklon nego Crystal Vision lančić ”Together” ili ”Dreamy’‘. Uljepšajte dan dragoj osobi i omogućite da se osjeća sjajno u svakom trenutku!