Filter

Broševi su izvrstan način za dodati završni dodir Vašoj modnoj kombinaciji.  Neograničen je broj kombinacija koje možete upotpuniti ovim elegantnim modnim dodatkom.

Šarm broševa proizlazi upravo iz toga da se treba znati odabrati onaj koji se najbolje slaže uz Vašu kombinaciju.

Od jednostavnih i praktičnih modela, do zadivljujućih i apstraktnih motiva, broševi su među rijetkim kategorijama modnih dodataka za koje gotovo da ne postoji ograničenje u veličini. Broš je poput čarobnog dodira vašoj kombinaciji uz kojeg možete izgledati vrlo otmjeno i elegantno.

Većina ljudi voli nositi broševe kako bi pridodali nešto novo svojoj odjeći.

Jedno je sigurno – broš će istaknuti svaki komad odjeće na koji ga stavite.

Broševi su oduvijek bili važan dio stvaranja mode i modnih dodataka kakve danas viđamo i poznajemo. Ako se još niste odvažili na kupovinu, vjerujte nam, nije kasno za počastiti se prvim!

Svatko bi u svojoj kolekciji modnih dodataka trebao imati barem dva broša  – jedan za svečanu haljinu, a jedan za svakodnevne outfite.

Broševi su idealan odabir za one kojima je teško pronaći naušnice ili ogrlicu koje im odgovaraju. Obzirom da se ne nose direktno na tijelu možete ga staviti gdje želite, bilo to na haljinu, košulju, jaknu ili kardigan – izbor je na Vama!

U Crystal Vision kolekciji broševa istražite prekrasne motive s dodatkom kristala koji nezamjenjivo uljepšaju svaku modnu kombinaciju. Od motiva mace i leptira, do apstraktnih i elegantnijih motiva, na vama je samo da odaberete onaj koji vam se najviše sviđa!

Nekoliko savjeta kojih se možete držati prilikom kombiniranja broševa s odjećom:

  • Imajte na umu da su broševi vrlo upečatljiviji. i
  • Više dolaze do izražaja kad su u kontrastu sa pozadinom
  • Broševi sa šarenim i tamnijim kristalima i bojama savršeno će pristajati na svjetliju odjeću, dok će srebrni i broševi s bijelim kristalima bolje izgledati na tamnijoj odjeći.

Ukoliko želite da se Vaš broš zaista istakne, sjetite se ovog jednostavnog modnog pravila!