Maturalna večer – kako upotpuniti izgled?

Maturalna večer poseban je dan kada svaka djevojka želi zasjati. Kako zasjati na ovaj dan i upotpuniti svoj stil modnim detaljima koji ostavljaju vez daha?

Maturalna večer uz savršene modne detalje

Naušnice su najpopularniji komad nakita s razlogom! Prilikom odabira savršenog para naušnica za maturalnu, uzmi u obzir boju i dekolte haljine – to su odlučujući čimbenici pri odabiru pravih naušnica jer želiš da laskaju tvom izgledu. Ako nosiš šarenu maturalnu haljinu, odluči se za neutralne naušnice boje zlata ili srebra. A ako želiš dodati malo sjaja, odluči se za klasične naušnice u nijansi haljine. Ako je tvoja haljina crna, bijela, siva, smeđa ili bilo koje druge neutralne boje, izaberi šarene naušnice koje će upotpuniti tvoj izgled.

Nakit koji komplimentira tvoju odjevnu kombinaciju

Prije odabira savršene ogrlice ili lančića, razmisli o dekolteu svoje haljine. Ako je tvoja haljina bez naramenice, spuštenih ramena ili ima izrez u obliku srca, odluči se za lančić ili kratku ogrlicu s privjeskom. V-izrez i duboki dekolte lijepo se slažu s dužim lančićima i ogrlicama.

Detalj koji možeš kombinirati

Ako je tvoja haljina vrlo složena i s puno ukrasa, izaberi otmjenu i decentnu narukvicu. No, ako si se odlučila za jednostavniju haljinu, slobodno se odvaži i izaberi sjajnije komade! Možeš kombinirati nekoliko narukvica ili se odlučiti za jednu upečatljivu narukvicu koja će zaokružiti cijeli styling!

Zanimljivi detalji za poseban izgled

Želiš li da tvoja maturalna večer bude doista posebna, odluči se odbaciti očekivanja i izaberi modne detalje koji će te izdvojiti od drugih. Upotpuni svoj izgled posebnom kopčom za kosu, špangom ili ukosnicom u predivnim bojama koje će naglasiti tvoju individualnost i odvažnost!

Potraži inspiraciju za savršen izgled na elysees.com.hr!

Podijelite ovu objavu

has been added to your cart.
Plaćanje