Poput zrcala: Coach Tabby Metalic Silver

Zlato će ove godine odspavati zimski san u našim ormarima: britanski je Vogue već početkom ove godine na velika vrata najavio povratak metalic silver boje u svakodnevne odjevne kombinacije.

Metalic silver boje poput zrcala

Uočljive, ali ipak suptilnije od neona ili jarkih zasićenih nijansi, metalic silver boje torbica, odjeće i odjevnih dodataka donosi ekstravaganciju hladnog tona koja podsjeća na modu osamdesetih, kada je disco zaludio cijeli svijet. Odvažna boja ovog plemenitog metala oduvijek je bila omiljeni modni izbor tijekom slavljeničkog novogodišnjeg perioda; zahvaljujući dizajnerima koji su je prigrlili i uveli u svoje modne revije za ovu godinu, metalik boja sada ponovno postaje zastupljenija kao odvažan detalj neformalnijih outfita koji se ne nose nužno samo za svečane prigode.

Coach Tabby Metalic Silver

Kao i bilo koji srebrni odjevni predmet ove sezone, sada i torbica metalic silver boje postaje tvoja najbolja prijateljica i tijekom radnog dana i tijekom lude noći.

Coach Tabby Metalic Silver  torbica je od goveđe kože čija nestvarno sjajna površina djeluje poput zrcala. Riječ je o specijalnom izdanju slavne Tabby torbice koja se pojavila već u 70-ima; ove je godine ponovno zaludjela modne obožavatelje u cijelom svijetu. Njezin dizajn poštuje otmjenu jednostavnost: upečatljivost je postignuta upotrebom jedne hrabre boje koja govori tisuću riječi. Detalji su stoga minimalni, najviše se ističe prepoznatljivo slovo C koje predstavlja luksuznu njujoršku modnu kuću Coach, kao i kopče pomoću kojih možete odvojiti remen za rame.

Coach Tabby Silver

U svojoj srebrnoj torbici nosit ćeš sve što ti treba, ali prenijet ćeš sa sobom i moderni sjaj nebodera, gradskog prometa, zrcalnih površina i urbane budućnosti.  Nikad ne biraj dosadne opcije kada već svoj modni izričaj možeš bez problema pretvoriti u igru koja traje iz dana u dan. Kažu da je govor srebro, a šutnja zlato: torbice koje ti nudimo veoma su razgovorljive i stoga će sigurno dobiti pozivnicu za tvoje svakodnevne modne zabave!

Podijelite ovu objavu