Poklon za mladenku za njen sjajan dan

Poklon za mladenku zaslužuje posebnu pažnju. Bez obzira na to je li vam mladenka sestra ili prijateljica, klasika nikada ne izlazi iz mode. S nakitom ne možete pogriješiti!

Klasik koji odiše elegancijom

Mladenka na svoj poseban dan blista, a upravo kolekcija Milla može dočarati taj osjećaj. Jednostavnost i elegancija koja krasi ovu kolekciju oduševit će svaku mladenku koja želi zasjati na svoj poseban dan.

Elegantni sjaj za poseban dan

Naušnice i lančić iz kolekcije Contesa su pravi odabir za sve mladenke koje žele istaknuti svoju ženstvenost i eleganciju te ostaviti sve pristutne bez daha. Kombinacija kristala i perle zasigurno će obilježiti ovaj veliki dan, ali će također ostati i prekrasna uspomena na vjenčanje.

Ružičasti detalji kao idealan poklon za svaku mladenku

Lančić i naušnice iz kolekcije Flow odišu ljepotom. Oblik runolista zajedno s četiri mala ovala čarobne ružičaste boje daju romantičnu notu koju priželjkuje svaka mladenka obilježavajući najznačajniji trenutak svog odraslog života. Runolist najčešće asocira na djetelinu za koju se vjeruje da donosi sreću, tako da je ovo idealan poklon za svaku mladenku.

Duboko plavetnilo istaknut će ljepotu mladenke

Nježna plava nijansa koja se reflektira u kolekciji Blue line privući će pažnju, a mladenka će se osjećati posebno. Za one odvažne mladenke koje vole biti drugačije, ovo će biti savršen poklon.

Dašak hollywoodskog glamura

Uz klasike iz kolekcije Gillian svaka mladenka će se osjećati poput hollywoodske dive. Glamur i elegancija pretočeni su u predivne naušnice i lančić koji ostavlja bez daha. Učinite dan vjenčanja posebnim prema uzoru na stare filmove i poklonite komad nakita koji će svakoj mladenki ostati u sjećanju.

Inspiraciju za još poklona za vjenčanje potražite na elysees.com.hr!

Podijelite ovu objavu

has been added to your cart.
Plaćanje