pokloln za mladenku nakit

Poklon za mladenku za njen sjajan dan

Poklon za mladenku zaslužuje posebnu pažnju. Bez obzira na to je li vam mladenka sestra ili prijateljica, klasika nikada ne izlazi iz mode. S nakitom ne možete pogriješiti!

Poklon za mladenku koji nosi sreću

Kao što sam naziv kaže LaBella kolekcija odiše ljepotom. Oblik djeteline, sjaj kristala i rose gold boja daju romantičnu notu koju priželjkuje svaka mladenka obilježavajući najznačajniji trenutak svog odraslog života. Djetelina s 4 lista je poklon za mladenku koji donosi sreću!

Elegantni sjaj za poseban dan

Mladenka na svoj poseban dan blista, a upravo kolekcija Galet može dočarati taj osjećaj. Kristal brušen u 3D efektu posebno naglašava sjaj i čini ovu kolekciju elegantnom. Iako je dizajn jednostavan, upečatljivi detalji oduševit će svaku mladenku koja želi zasjati!

Zlatni detalji za mladenke koje vole klasiku

Za one mladenke koje vole minimalizam i odmjerenost, kolekcija Isa gold savršeno će dočarati njihov stil. Zlatni detalji s jednostavnim dizajnom čine kolekciju Isa gold savršenim poklonom za mladenku.

Duboko plavetnilo istaknut će ljepotu mladenke

Razne nijanse boje koje se reflektiraju u kolekciji Elone Bermuda Blue privući će pažnju, a mladenka će se osjećati posebno. Za one odvažne mladenke koje vole biti drugačije, ovo će biti savršen poklon.

Dašak hollywoodskog glamura

Uz klasike iz kolekcije Gillian svaka mladenka će se osjećati poput hollywoodske dive. Glamur i elegancija pretočeni su u predivne naušnice i lančić koji ostavlja bez daha. Učinite dan vjenčanja posebnim prema uzoru na stare filmove i poklonite komad nakita koji će svakoj mladenki ostati u sjećanju.

Inspiraciju za još poklona za vjenčanje potražite na elysees.com.hr!

Podijelite ovu objavu

has been added to your cart.
Plaćanje