Poklon za krstenje nakit

Poklon za krštenje – izaberite nešto posebno

Poklon za krštenje može biti teško izabrati. Kada želimo pokloniti nešto što ostaje trajna uspomena na krštenje koja u budućnosti postaje riznica sjećanja, uvijek biramo nakit.

Poklon za krštenje koji čuva uspomene

Nakit čuva obiteljske uspomene i posebno lijepi komadi nakita se uvijek nose, bez obzira na vrijeme. Upravo Blush kolekcija odiše tradicionalnošću i elegancijom. Diskretni kristali pružaju sjaj, a nježna rose gold boja savršena je za poklon za krštenje. Decentan i klasičan dizajn Blush kolekcije oduševit će sve naraštaje.

Nježnost uz simbol leptira

Ako želite pokloniti dozu ženstvenosti i nježnosti, Shell kolekcija je pravi odabir. Predivan oblik leptira obložen sjajnim kristalima i rose gold boja čine ovaj nakit zaista posebnim. Nježan i ženstven dizajn Shell kolekcije odgovarat će svakoj djevojčici na dan krštenja.

Tris kolekcija za godine koje dolaze

Bilo da odaberete emerald, aquamarine ili rose boju, Tris kolekcija se može nositi u svakom razdoblju života. Jednostavan oblik i sjaj kristala ovu kolekciju čine savršenom za sve prigode. Svaka boja priča svoju priču, bogata i klasična zelena, odvažna i duboka plava ili nježna roza – odaberite komad nakita koji će nositi uspomenu krštenja za cijeli život.

Najljepše želje za najljepši dan

Motiv križića čini ovaj nakit savršenim poklonom za prvu pričest. Simbolizira sigurnost i mir, a predivan sjaj kristala čini narukvicu Holly i lančić Baby Cross savršenom uspomenom. Odaberite klasičan stil i ovjekovječite ovaj poseban trenutak.

Kristalni sjaj za posebne trenutke

Krštenje je poseban dan u životu djeteta, a kristalima iz Taylor S kolekcije ovjekovječite taj trenutak. Predivnim nakitom izrazite svoj ponos i oduševljenje.  Zbog jednostavnog i klasičnog dizajna, svaka curica će se osjećati posebno noseći ga – dok napravi prve korake ili već samopouzdano korača kroz život. Predivan poklon za krštenje koji će se nositi cijeli život!

Inspiraciju za još predivnih poklona za krštenje potražite na jacad.hr!

Podijelite ovu objavu

has been added to your cart.
Plaćanje