poklon za krizmu crystal vision

Poklon za krizmu – uz nakit sjećanje ostaje zauvijek

Poklon za krizmu je mali, ali poseban znak pažnje za vašu krizmanicu. Nakitom sačuvajte uspomenu na Svetu potvrdu koje ostaje zauvijek.

Poklon za krizmu s kojim ne možete pogriješiti

Motiv križića je klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Simbolizira sigurnost i mir, a neodoljiv sjaj kristala čini narukvicu Holly i lančić Baby Cross savršenim za sve prigode. Posebnim nakitom izrazite pažnju i ponos na dan Svete potvrde. Odaberite klasičan stil i ovjekovječite ovaj poseban trenutak.

Savršena doza zaigranosti

Mladost odlikuje veselje i zaigranost. Nakit Latin svojim upečatljivim bojama, a klasičnim oblikom unijet će svježinu u svaki izgled. Ako je vaša krizmanica odvažna i željna promjene, upravo je autentičan nakit pravi izbor za poklon. Posebnost boja i oblika čine ga nezaboravnim detaljem svake krizmanice.

Vjera i nada - savršena simbolika

Kolekcija Hope oduševljava svojom elegantnošću i posebnošću, a predivnim kristalnim detaljima privlači svačiju pažnju. Ako vašu krizmanicu karakterizira profinjenost, uz diskretan nakit osjećat će se glamurozno. Dopustite da nakit ispriča sve ono za što riječi nisu dovoljne!

Zlatna odmjerenost

Zlatnim detaljima svaki nakit postaje poseban, kao i osoba kojoj ga darujete. Nakit Isa gold dizajnom poručuje minimalizam i odmjerenost, a sjaj kristala obložen zlatnim detaljima zaokružuje priču. Odaberite poseban i odvažan nakit kao poklon za krizmu.

Dašak ženstvenosti

Romantičan i ženstven dizajn upotpunjuje svaki izgled uz koji će se vaša krizmanica osjećati posebno. Narukvica Shell s motivom leptira odiše toplinom, a svaka krizmanica toplog i romantičnog duha poželjet će ju stalno nositi. Uz narukvicu poklonite naušnice i lančić kao predivan poklon za krizmu!

Upotpunite svoj poklon modnim dodatcima koje ćete pronaći na elysees.hr!

Podijelite ovu objavu

has been added to your cart.
Plaćanje