Modni trendovi nakit crystal vision

Modni trendovi za proljeće – nakit i modni dodaci

Modni trendovi za proljeće u vedrim i šarenim bojama podižu svaku kombinaciju i raspoloženje. Postoji li bolji način za istaknuti svoje proljetno uzbuđenje od nakita i modnih dodataka u predivnim bojama? Pogledajte naše proljetne favorite i zasjajte s prvim zrakama sunca!

Modni trendovi u boji cvijeća

Kolekcija Solitare pink asocira na predivne latice cvijeća koje možemo zapaziti u proljeće. Puna i vedra boja savršena je za predivne dane pred nama, a nezaobilazan i jednostavan dizajn poput ovog obožavamo. Solitare kolekcija zaokružena je rose gold detaljima i sjajem kristala.

Zeleno za sreću!

Zelena boja simbolizira sreću i život – savršeno za vedre i sunčane dane proljeća. Kolekcija Cliff predstavlja idealnu klasiku s modernim twistom. Upečatljiva zelena boja je neizostavan detalj svakog proljetnog outfita. Uz kolekciju Cliff odvažite se i isprobajte nešto novo i drugačije ovoga proljeća!

Predivno nebesko plavetnilo

Osim što se priroda budi, dani su duži, uživamo na suncu i pogledu na predivno nebesko plavetnilo. Kolekcija Lotus upravo dočarava boju proljetnog neba. Nježna plava boja, interesantan i zanimljiv dizajn mobu se nositi svaki dan. U svečanijim prilikama dat će taj prekrasan sjaj svakoj modnoj kombinaciji. Ovo su modni trendovi koje ćete obožavati!

Odvažne boje i modni trendovi

Ako ste odvažni i volite kombinirati razne lookove, gumice za kosu koje su ujedno i modne narukvice odličan su izbor. Ove kombinacije boja ne mogu vam dosaditi i poslužit će kao inspiracija za razne odjevne kombinacije. Modni trendovi koji samo čekaju da ih isprobate!

Sjaj u kosi

Njegovana i lijepa kosa sama po sebi je modni dodatak, a ukosnicama Clip možete ju dodatno naglasiti. Proljeće je pravi trenutak za isprobavanje i eksperimentiranje s novim stilovima. Kombinirajte razigrane boje ukosnica Clip koje možete nositi na klasičan način. Ili ju smjestite ispod punđe za razigrani look!

Potražite inspiraciju za najnovije modne trendove na elysees.com.hr!

Podijelite ovu objavu

has been added to your cart.
Plaćanje