Pokloni za Dan zena nakit

Pokloni za Dan žena za najvažnije žene u vašem životu

Pokloni za Dan žena oduševit će tvoju mamu, sestru, baku, prijateljicu ili partnericu! Pokloni joj ono što najviše želi – nakit!

Pokloni za Dan žena za mame

Nakit je predivan način za izraziti ljubav i zahvalnost prema posebnoj ženi tvom životu. Ženi koja je uz tebe bez obzira na sve. Za mame koje vole minimalizam i odmjerenost, izgledati elegantno i stilski nepogrešivo, savršen izbor je kolekcija Isa. Predivne naušnice i lančić kao uspomena na ovaj Dan žena!

Predivna uspomena za sestru

Sestra je posebna osoba u našim životima i zaslužuje nešto predivno za poklon. Ako je odvažna i voli boje, pokloni joj naušnice i lančić Latin. Moći će ih nositi u svakoj prigodi i bit će savršen dodatak njenoj zaigranoj i veseloj osobnosti! Predivna uspomena koja će joj godinama buditi predivne uspomene.

Za baku elegantno i klasično

Naušnice i lančić Milla emerald gold odišu elegancijom i posebnošću. Njihov dizajn je vječna klasika, a predivna boja zelenog kristala obloženog pozlatom izazvat će divljenje i privlačiti poglede. Baka je osoba koja je uvijek na našoj strani i zato zaslužuje poklon kojem će se svi diviti. Oduševit će ju pažnja s kojom je poklon izabran i noseći ovaj nakit uvijek će se osjećati posebno i glamurozno.

Prijateljice trebaju znati koliko nam znače!

Dan žena je dan koji se slavi u čast žena i njihovih dostignuća. Poklanjanjem nakita za Dan žena pokaži svoju podršku i poštovanje prema ženama koje su uvijek uz tebe. Ženska prijateljstva prepuna su smiješnih uspomena, velikih životnih prekretnica i podrške u svakoj situaciji. Ona prava prijateljstva su u današnje vrijeme rijetkost i zato ih još više moramo čuvati i cijeniti.

Zahvali svojoj prijateljici na svemu što predstavlja u tvom životu uz kolekciju Labella. Nakit se može nositi na dvije strane i tako uklopiti u svaki stil!

Predivan poklon za ženu koju voliš

Pokaži ljubavi i pažnju voljenoj osobi i učini joj ovaj dan posebnim. Nakit je odličan izbor ako joj želiš pokloniti nešto što će ju podsjećati na tebe i nešto što će uvijek imati uz sebe. Mnogi pokloni o kojima razmišljaš će brzo izblijedjeti i za par godina ih se neće ni sjećati. Ali, nakit je predivna uspomena koju će zauvijek pamtiti!

Lančić 1st Love pomoći će ti izraziti ljubav na poseban i nezaboravan način. Uz njega će savršeno ići elegantna narukvica Amarie rose gold koja će biti predivan podsjetnik na lijepe trenutke koje dijelite.

Za dodatnu inspiraciju upotpuni svoj poklon modnim dodatcima koje ćeš pronaći na elysees.hr!

Podijelite ovu objavu

has been added to your cart.
Plaćanje