Poklon za Majčin dan

Poklon za Majčin dan – kako na 4 načina pokazati zahvalnost

Poklon za Majčin dan uz tople riječi “Hvala ti, mama!”

Menadžerica obitelji, organizatorica i provoditeljica aktivnosti i neumorna potpora obiteljske zajednice, majka je srce svake obitelji. Ona sve stiže, uvijek je tu za svakog i rješava svačije probleme. Upravo zbog toga, “Hvala ti, mama” ne bi trebalo biti nešto što ćemo joj samo tako reći jer je Majčin dan, nego nešto što ćemo joj pokazati.

Poklon za Majčin dan koji život čini lakšim

Najbolji način za reći “Hvala ti, mama” je pokazati zahvalnost kroz geste ili poklone koji će Vašoj mami olakšati  i uljepšati svakodnevicu. Stackers rješenja za organizaciju nakita stoga su savršen odabir — prekrasne kutije u isto vrijeme ukrašavaju interijer i organiziraju prostor.

Odlična ideja za pokazati zahvalnost je Pebble white classic drawer set of 3 kutija u kojoj fini baršun sprječava da se nakit Vaše mame ošteti, dok pretinci olakšavaju organizaciju i odabir. Ova kutija savršena je za sve mame s velikom kolekcijom nakita.

Ono što bi Vašoj mami uvelike olakšalo život je i Kozmetička kutija u blush pink boji. Otvori na vrhu kutije i više odjeljaka savršeni su za organizaciju sve njezine kozmetike.

Uljepšajte joj svakodnevni odabir modnih dodataka

Kutija za nakit Classic Lidded Ombre Pink Glass također je odličan izbor za reći “Hvala ti, mama”. Elegantna kutija za nakit luksuznog dizajna izrađena je od stakla i crne baršunaste podloge. Stakleni poklopac kutije za nakit ispunjen je blistavim sjajem što je čini glamuroznim dodatkom za uređenje svakog interijera.

Mini set/2/Lavander kutija za nakit savršena je za nakit i modne dodatke koje Vaša mama koristi svaki dan. Bazni dio kutije s poklopcem dovoljan je za osnovni set naušnica, lančića, privjesaka ili prstenja. Duboki nastavak idealan je za spremanje naočala ili omiljenog sata.

Kako je za Majčin dan savršeni odabir za baš Vašu mamu najvažniji, ostale dizajne i boje Stackers kutija možete istražiti na Crystal Vision webu. Tu je i ostatak asortimana koji bi također mogao postati savršeni odabir za Vašu mamu!

 

 

Podijelite ovu objavu