Nakit za svaku ljetnu kombinaciju

Nakit za svaku ljetnu kombinaciju

Tijekom vrućih ljetnih dana najradije biramo jednostavne i lagane odjevne kombinacije u svijetlim tonovima u kojima tijelo diše. Njih je najljepše upotpuniti veselim šarenim nakitom. Nakit ljeti savršen suputnik koji može preobraziti svako lagano izdanje. Ovog ljeta suptilno naglašavanje nakitom u boji veliki je trend i može se izvesti na niz vrlo atraktivnih načina.

 RAZIGRANOST NAKITOM BUDI DIJETE U NAMA

Crystal Vision u novoj ljetnoj kolekciji ima predivan par kristalnih naušnica Bee koje su sjajan izbor za sve one koji vole odvažne naglaske u svojim kombinacijama. Spoj pozlaćene podloge te zelenih i narančastih kristala na motivima pčela čini ove naušnice savršenim izborom za razigrano ljeto.

Razigranost elegantnih ljetnih kombinacija postići možete postići i komadima iz Crystal Vision linije Sunshine. Uz lančić s privjeskom cvijeta na kojem počiva vilin konjic ili dvije različite naušnice s istim spomenutim motivima uvest ćete ljetne boje u svoj stil i ponovno upoznati dijete u sebi. 

Ako pak tražite nešto suptilnije forme u kojima su boje također snažno naglašene, razmotrite predivan Crystal Vision lančić Double Ring. Pozlaćeni privjesak dvaju isprepletenih prstena zaista je vječan, a detalj kristala u duginim bojama koji ga krasi pravo je slavlje ljeta i može biti krasan poklon.

SUPTILNI KOLORIT ZA VJEČNE MINIMALISTE

Za one koji se ni ljeti ne skidaju iz tamnih tonova, sjajan su izbor minimalistički komadi u kojima je boja naglašena suptilno. Savršen izbor su Crystal Vision Ladybird naušnica. Na njima je ružičasta boja tek blago naglašena, a motiv bubamare pridonijet će ljetnom buđenju mašte.

Nakit u boji elegantno možete uvesti u vlastiti ljetni stil i uz Crystal Vision kolekciju Ginger. Možete odabrati narukvicu, ogrlicu ili naušnice ili pak cijeli set. Elementi cvijeća i sitni crveni kristali u ovom su setu istovremeno nenametljivi i upečatljivi pa s njime zaista ne možete pogriješiti za koju god ga prigodu odabrali.

 

Podijelite ovu objavu